Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord

&KOO SLAAT DE BRUG TUSSEN

Marketing & Technologie

NETWERK VAN EXPERTEN

KOO-creatie: lean & mean

&KOO is het netwerk van marketing & communicatie experten in de Benelux. Onze expert bedrijven helpen oplossingen realiseren van strategie tot en met de executie. Het zijn allemaal performance marketeers: business consultants, researchers, content strategen, marketing automation specialisten, creatieven, schrijvers, designers, bouwers en begeleiders. Van een complex digitale content strategie tot en met het concreet uitrollen van campagnes en innovatieve digtale services met een nieuw business model. We vertellen u graag hoe we het aanpakken. Hiernaast vindt u alvast enkele voorbeelden van onze realisaties.

Hierbij combineren we telkens een creatieve ‘lean & mean’ aanpak met een strak program management binnen ons netwerk. En dit op basis van wederzijds respect en begrip voor beide werelden: marketing & technologie.

Crush the box

De ‘klassieke media’. Jarenlang hebben ze producten en diensten onze huiskamer binnengebracht. Reclame is door de jaren heen een vaste, invloedrijke rol gaan spelen in onze dagelijkse consumptie. Maar vandaag hebben marketing innovatie en digitale transformatie het campagne-landschap langzaam maar zeker veranderd.

Merken komen met nieuwe producten en diensten die vaak uitsluitend digitaal zijn en in sommige gevallen zelfs disruptief aan hun eigen business-model. Maar hoe zet je deze uitgesproken digitale producten in de hedendaagse markt? Een markt waarin we allemaal geconnecteerd zijn, permanent schermen gebruiken en waarin ‘internet of things’ stilaan gemeengoed genoemd mag worden. Eén ding staat vast; het opslaan, inzetten en interpreteren van data zal er een centrale rol in spelen.

Technologie maakt dat we een boeiende maar tegelijk ook complexe dimensie hebben toegevoegd aan het vak van de marketeer. Het bieden van een coherente customer experience doorheen alle kanalen is vandaag wellicht de grootste uitdaging voor elke marketeer.

Een opdracht die alleen kan slagen als men bereid is het traditioneel werk naast zich neer te leggen. F**** the box. Ga verder en challenge je eigen visie. Werk mét de technologie en laat creativiteit nu juist de sleutel zijn tot succes.

Omni-channel branding en storytelling

&KOO staat voor co-creatie: de juiste mensen rond de tafel brengen. Creatie is groepswerk. Het is meer dan een goed idee of een slimme vondst, bedacht door een ‘creatief team’. Input is key en dat kan enkel als we zowel de klant als de specialisten ter zake actief laten deelnemen aan het creatie-proces. Het zal resulteren in ‘juiste’ inzichten, frisse concepten, uitgerold in relevante kanalen. En dat zonder de vooropgestelde resultaten voor het merk uit het oog te verliezen.

Heaven can wait zoekt en zaait creatief talent

Heaven Can Wait is een programma voor afgestudeerden, nieuwe werknemers bij &KOO en rising stars. Het is een belangrijk onderdeel van het &KOO netwerk. Samen creëren we een omgeving waarin gepassioneerde en talentvolle mensen kunnen groeien en ondernemen. In een open, transparant en flexibel netwerk van onafhankelijke bedrijven met een sterke focus op design, marketing, communicatie en technologie.

Een juiste omgeving is cruciaal om gepassioneerde, talentvolle, creatieve mensen te laten ondernemen en groeien. In deze open omgeving respecteren we het individueel ondernemerschap, maar cultiveren we ook de samenwerking en kruisbestuiving. Hiervoor hebben we een eigen programma waarbij we jong talent begeleiden om nog beter te worden.

Co-workings

WELKOM BIJ &KOO
  • Antwerp

  • Leuven

  • Gent