Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord

KOO management

info@koo.be

+32 (0) 477 39 20 60

Karine van campenhout

KOO management team

Bij &KOO zijn we niet aan ons proefstuk toe. Het centrale team bestaat uit seniors die allen eenzelfde visie delen rond marketing & technologie.

Koen Van Impe is reeds 20 jaar actief in de sektor. Hij is een digital marketeer en data/crm specialist. Koen was eerder al partner bij i-merge (Boondoggle) en de voorbije 6 jaar ook CEO van Ogilvy. Koen is de founder van &KOO, tesamen met Sven Luyten en is CEO van &KOO.

Seb De Roover is een creative pur sang. Hij is art director van opleiding en heeft al heel wat waters doorzwommen bij o.a. Duval Guillaume, Ogilvy en Publicis waar hij digitale CD was. Seb is vandaag creative partner en executive CD van &KOO.

Sven Luyten is reeds 18 actief bij Cronos groep en heeft het ondernemerschap in het bloed. Hij was eerder partner bij Boulevart en Little Miss Robot en leidt nu het Heaven Can Wait talent programma van &KOO. Sven is ook founding partner bij &KOO.

Inge Vandervelpen heeft haar roots bij Boondoggle waar ze de voorbije tien jaar alle account functies heeft doorlopen om uiteindelijk managing director te worden. Inge weet beter dan wie hoe ze met large accounts moet omgaan en is de COO van het &KOO netwerk.

Karine van Kampenhout is de draaiende schijf bij &KOO.  Karine is internal project manager en zorgt ervoor dat alles in goed banen blijft lopen. Karine heeft de voorbije 15 jaar bij Ogilvy groep gewerkt waar ze verschillende interne functies had.

Kom je graag eens langs voor een koffie of frisse pint?