Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord

Onze experten en groeiondernemingen

Het Netwerk

DIGITAL MARKETING

Invisible puppy

INVISIBLE PUPPY helpt organisaties bij het uitzetten van hun marketing strategie en treedt op als coach bij de uitvoering. Moderne marketing met hands-on aanpak.

Bekijk website

COMMUNICATIEBUREAU

FAITH

Advertising agency dat hoog inzet op customer intimacy, love marks en beleving. 

Bekijk website

PUBLIC RELATIONS

Walkie Talkie

Allround pr-bureau dat nieuwswaarde creëert voor lifestyle merken bij een uitgebreid netwerk van bloggers, online editors & influencers, print/audiovisuele media.

Bekijk website

DIGITALE PRODUCTIE STUDIO

Lunar Gravity

Lunar Gravity bouwt uitzonderlijke, digitale campagnes voor merken en marketing agentschappen. Creatieve en technologische front-end ontwikkeling.

Bekijk website

CREATIEF RESEARCH LAB

Nøcomputer

Nocomputer is een creatief en innovatief research lab op zoek naar nieuwe vormen van interactie met technologie, interfaces en devices.

Bekijk website

TRAINING-AS-A-SERVICE

KOOACH

KOOACH helpt bedrijven om hun digitale marketing en sales skills op punt te stellen via op maat gemaakte trainingen & events en creëert thought leadership voor bedrijven.

Bekijk website

BRANDING & POSITIONING

Morning Glory

Morning Glory is een strategisch agentschap met sterke focus op corporate communicatie, inhoudelijke visuele branding en storytelling.

Bekijk website

SOCIAL MEDIA

We like you

Op zoek naar een next level social media agency dat creatief omspringt met content, online campaigning én advertising? Dan stop jouw zoektocht hier, want we like social … én we like YOU.

Bekijk website

STRATEGY & INNOVATION

Needle

We help companies, organizations and associations turn ideas into reality...fast!

Bekijk website

BRAND STRATEGY & DESIGN

MAKEOUT

MAKEOUT is een branding bureau, gespecialiseerd in strategie en design. We creëren, dagen uit en zijn voorvechters van échte brand romance!

Bekijk website

Strategisch communicatiebureau

Wondergarden

Als strategisch communicatiebureau begeleidt Wondergarden een omvangrijke ruiker topklanten aan wie telkens een welriekend boeketje strategie, creatie, productie en mediaplanning wordt gepresenteerd.

Bekijk website

JOUW GROEIONDERNEMING

Initiatief starten?

&KOO ondersteunt jaarlijks een aantal nieuwe initiatieven. Heb je interesse, dan nodigen we u graag uit voor een tas koffie? Stuur ons een mailtje!

Cronos &Koo

TECHNOLOGIE- EN CREATIEVE PARTNERS UIT DE CRONOS GROEP